fbpx

Tack för din nedladdning!

Du har nu tagit det första, viktigaste, steget mot att bli entreprenör!

Du kommer motta e-boken i din e-post inom 5 minuter

Många människor har haft det svårt under den senaste tiden i samband med den globala pandemin.

Som en del av vår nya kampanj så kommer vi ge bort 20 gratis strategisessioner den här månaden

(Värde 1990Kr)

För att kunna ta del av det här erbjudandet behöver du bara svara på 5 frågor.

Är du över 18 år gammal?

Har du en företagsidé?

Är du beredd att investera minst 10 000 kr i din verksamhet?

Tror du på din förmåga att bli framgångsrik?

Är du beredd att lägga ner det hårda arbetet som krävs?

Om du svarade Ja på frågorna ovan så är du kvalificerad att boka ett kostnadsfritt strategimöte med en utav våra handläggare.

Uppmärksammad av

Läs hur Moa sparade flera månader av pappersarbete och istället fokusera på det hon gör bäst

Moa Munk var med i Sveriges Mästarkock 2019 där hon slutade på nionde plats och efter att ha fått så många förfrågningar om att leverera catering, vara privatkock hemma hos folk, göra smörgåstårtor och andra tårtor så bestämde hon sig för att starta eget företag. Genom att ta kontakt med MrCompany så slapp hon månader av pappersarbete och kunde istället fokusera på sin nya karriärsroll som kock.

Vi har pratat med Moa för att se vad hon tyckte om oss:

”Min erfarenhet av MrCompany var att det var väldigt enkelt att starta företag genom er. Jag fick rådgivning om allt möjligt i starten och det var extremt skönt när man som jag, inte vet någonting om hur man startar företag. Jag rekommenderar att få tag på en bra rådgivare på MrCompany, du behöver inte tänka på någonting utan de gör det för dig, det är bara att ta kontakt med dom. De hjälper dig med allt!

Elyas tog steget från anställning till egen företagare

Elyas hade 15-16 års erfarenhet innan han bestämde sig för att starta eget företag. Efter att varit i den branschen så länge så kändes det naturligt för Elyas att ta det första steget eftersom han lyckats bygga upp ett kontaktnät men han var inte säker på hur han skulle gå tillväga så när han kontaktade MrCompany så förändrades allting. Elyas kan idag stoltsera med att han äntligen vågade ta steget och gå från anställning till eget företagande.

Vi har pratat med Elyas för att se vad han tyckte om oss:

“Jag skulle hänvisa dem till MrCompany för att få hjälp med själva registreringen. Har man aldrig startat företag i Sverige så är det bra att ta hjälp med själva registreringen så allt blir rätt. Det kostar en del men det är värt pengarna för att slippa huvudvärken!”

En kort sammanfattning av vad du får
i ditt gratis 30-minuters strategimöte…

 • Vi förklarar alla olika sorts etableringsformer
  Planerar du att registrera dig utan att prata med en professionell rådgivare? Dålig idé! Vi förklarar vad du måste tänka på och vilken bolagsform du bör välja när du startar och hur du undviker detta stora misstag som många nyföretagare gör!
 • Hur bokföring funkar och hur du sparar tid på det
  Vi avslöjar hur du gör för att minimera allt som tar tid och istället kan fokusera på ditt företag medans allt pappersarbete är i ordning.
 • Vi lär dig hur du får låg preliminärskatt ditt första år!
  Många nyföretagare gör detta fel när det startar sitt företag och borde istället gjort det här – ta reda på vad de är så att du kan undvika det!
 • Du får strategiska råd gällande marknadsföring
  Dessa strategier kan hjälpa dig att bygga ett varumärke och börja generera intäkter mycket snabbare än du någonsin trodde var möjligt.
 • Myter om hur Skatt och Moms fungerar
  Många tror fortfarande på dessa myter och lögner som bokföringsbranschen berättar – vi förklarar hur du kan sköta allting själv och samtidigt spara en rejäl slant!

Tragedi fick Susanne fick att tänka om och istället följa sin dröm

Efter att Susannes mamma gick bort i sol och lungemfysem 2008 så började hon få funderingar över att använda sina hundar inom vården. Eftersom hennes mamma var i så dåligt skick så var hon lite orolig men hon klarade ändå ta hand om av en av mina Pulisar.

Puli är en speciell hundras, det är väldigt mycket vall och vakt i dem. I och med att jag var så rädd om min mor eftersom minsta lilla skada kunde orsaka problem för henne, till exempel som att hon började blöda väldigt lätt, så var jag orolig över vad som skulle hända om hunden rev henne eller så.

När vi frågar Susanne varför man ska köpa hennes tjänster så svarar hon: framförallt för att jag är pedagog, jag har arbetat i 20 år som pedagog så jag har en helt annan förståelse för just det här med hur man bemöter människor och vet att vi alla är olika.

Mitt motto är såhär; hunden är faktiskt inte hela världen, men hunden gör hela världen hel

Vi har pratat med Susanne för att se vad hon tyckte om oss:

”Jag har haft ett aktiebolag tidigare men så tänkte jag, nu ska jag ha en enskild firma och inga anställda. Så var jag inne på nätet och läste lite recensioner och tyckte att de verkade väldigt duktiga. Fick bra hjälp från supporten och så när processen var igång också. Jag skulle definitivt rekommendera MrCompany, jag har fått väldigt bra backup.”

Jans erfarenhet av att förlora sin anställning fick honom att vilja starta eget

Jan Tullgren hade alltid drömt om att starta eget företag i akt och mening att utföra tjänster och samtidigt skapa möjligheten till en bra och stabil inkomst har länge varit hans drivkraft och mission. Att hjälpa transportföretag att skaffa duktig och välutbildad personal i en bransch som formligen skriker efter chaufförer, med hans erfarenheter och kontakter har gett honom styrkan att göra verklighet av hans företagsidé. Då ett företag, med liknande verksamhet, där han tidigare var anställd drabbades av konkurs uppmanades han av flera olika personer att starta eget.

Vi har pratat med Jan för att se vad hon tyckte om oss:

”Den information jag har skaffat mig, gällande hjälp med bolagsbildning, genom kontakter med MrCompany har varit väldigt betydelsefullt.

Ett fantastiskt enkelt sätt att bilda ett eget bolag och få hjälp av kunniga personer som sköter hela eller delar av processen med ansökan och registrering hos Bolagsverket. Jag har all anledning att rekommendera Dig som står inför vägskälet att starta eget företag att ta hjälp av MrCompany, de kommer att underlätta dina möjligheter att snabbt nå ditt mål och dina möjligheter till en lyckad bolagsbildning”

Här har du ett smakprov på vad du kan förvänta dig när du bokar din GRATIS konsultation...

1

Så här marknadsför du dig strategiskt - Du klarar dig inte utan det här 2021

Vi avslöjar vad som verkligen händer bakom kulisserna och varför du måste göra detta för att strategiskt placera ditt företag på kartan!

2

Så ligger du steget före med din bokföring och kan fokusera på att jobba

Vi har lärt tusentals nyföretagare detta effektiva knep som endast revisorer känner till och det har fått dom att spara massvis med pengar och tid – nu kan DU göra detsamma!

3

Vilken av de 3 bolagsformer som passar till din verksamhet

Aktiebolag är alltid det bästa valet eller hur? Fel! Vi förklarar varför det finns mycket mer än vad man har hört och vad du bör tänka på istället när du ska välja bolagsform till din verksamhet.

4

3 sätt hur du använder sociala medier som en superentreprenör

Den här viktiga pusselbiten är avgörande för att bli sedd av tusentals och börja generera intäkter omedelbart och utan den är du dömd till misslyckande – se till att du har det till varje pris!

5

Vad du måste undvika som nyföretagare!

Om du vill att din verksamhet börjar tjäna stora summor så gör aldrig någonsin detta misstag på din resa till ekonomisk framgång!

MrCompany Erbjuder Alla Kunder 100% Nöjd-Kund-Garanti.

VI GARANTERAR ATT:
 • Du kommer att få dina dokument klara inom 24 timmar.
 • Vi hjälper dig hela vägen tills du får ditt organisations-nr
 • Du får tillgång till vår exklusiva Bolagssupport
 • Du får tillgång till Fortnox bokföringsprogram
 • Vi hjälper dig att skydda ditt företagsnamn på nätet
 • Vi hjälper dig att sätta upp digital närvaro för din verksamhet som genererar kunder
 • Vi ger dig 5 extra mailadresser till din verksamhet
 • Vi hjälper dig att att bygga och skapa en snygg hemsida för ditt företag som konverterar till kunder
 • Vi designar en logotype till din verksamhet som sticker ut i mängden
 • Eventuella frågor som du har angående din hemsida, affärsmejl eller hosting besvaras inom 24 timmar.
 • Frågor som kan ställas av Bolagsverket och Skatteverket besvarar vi åt dig
 • Vi hanterar all administration och alla komplikationer
 • Du kan lita på att vi gör det vi är bäst på!
 • Annars ger vi pengarna tillbaka!

Gör anspråk på ditt kostnadsfria 30-minuters strategimöte utan förpliktelse

(värderad till 2000 SEK)

Under detta kostnadsfria samtal förekommer inga förbindelse och en av våra experter kommer att diskutera din specifika situation och se hur vi kan hjälpa dig att starta ett företag på bästa och effektivaste sätt.

Detta är vad du kommer att lära dig mer om i din kostnadsfria konsultation…

 • Hur du kan börja jobba direkt på ditt företag utan att riskera onödiga avgifter och administrativa mardrömmar
 • Den exakta processen som vi har använt oss utav för att hjälpa tusentals kunder från drömmare till framgångsrika entreprenörer.
 • Det vanligaste skälet till att privatpersoner ber om vår hjälp för att komma igång och starta sitt företag – Svaret kommer förvåna dig!

Detta är ENDAST för personer som är seriösa om att bli företagare på kortast möjliga tid och platser är strikt begränsade. Ange dina kontaktuppgifter nedan nu för att undvika besvikelse och för att ta del av din kostnadsfria konsultation.