fbpx
Till alla som någonsin drömt om att driva företag

Spendera Inte Din Tid På Ett Jobb Som Inte Gör Dig Glad!

Våra Företagsexperter Hjälper Dig Den Sista Biten På Vägen.

Gratis 30-Minuters Konsultation Utan Några Motkrav!

Få personlig service från någon som vet vad de pratar om!

Som sedd i

Äntligen! En Snabb & Enkel Väg För Dig Att Starta Ditt Företag Och Uppnå Ekonomisk Frihet!

Nicklas Bäckström var precis som alla andra trötta på sitt jobb och kände att han hade tappat arbetslusten och kände inte sig uppskattad. Han var trött på att slita för varje lönecheck och aldrig komma någonstans, han började leta efter andra lösningar för att rätta till sin livssituation. En dag så bestämde han sig för att starta sin egna firma inom Idrott & Hälsa och genom att ta kontakt med MrCompany så slapp han månader av pappersarbete och kunde istället fokusera på sin nya karriärsroll som entreprenör.

Vi pratat med Nicklas för att se vad han tyckte om oss:

”Men tack vare starta-enskildfirma.se hjälp så gick hela processen väldigt enkelt och smidig, att ha en kunnig person som guidar en igenom hela ansökan kändes väldigt tryggt.” (edited) 

Följ Bara Våran Enkla Plan Till Framgång Så Kommer Du Spara Veckor Av Pappersarbete!

Elyas hade 15-16 års erfarenhet innan han bestämde sig för att starta eget företag. Efter att varit i den branschen så länge så kändes det naturligt för Elyas att ta det första steget eftersom han lyckats bygga upp ett kontaktnät men han var inte säker på hur man skulle gå tillväga så när han kontaktade MrCompany så förändrades allting. Elyas kan idag stoltsera med att han äntligen vågade ta steget och gå från anställning till eget företagande.

Vi har pratat med Elyas för att se vad han tyckte om oss:

“Jag skulle hänvisa dem till Svensk Bolagsförmedling för att få hjälp med själva registreringen. Har man aldrig startat företag i Sverige så är det bra att ta hjälp med själva registreringen så allt blir rätt. Det kostar en del men det är värt pengarna för att slippa huvudvärken!”

Se vad våra kunder tycker om oss

Här Är En Kort Sammanfattning Av Vad Du Får

I Ditt Gratis 30-minuters Strategimöte…

 • VARNING: Du Kanske Riskerar Att Betala Tusentals Kronor I Onödan – Varje Månad
 • Planerar du på att registrera dig utan att prata med ett proffs? Ingen bra ide! Vi kommer visa dig varför det kan vara ett ENORMT misstag och hur det i värsta fall kan tvinga dig att betala tusenlappar i onödan!
 • De Beprövade Marknadsföringsstrategierna Vi Använt För Att Flyga Förbi Konkurrensen
 • Vi kommer avslöja de perfekta strategierna vi använt för att både lyfta oss och våra kunder till marknadsledande positioner under de senaste 10 åren
 • De Förkrossande Misstagen Som Görs Av Nästan Alla Nya Entreprenörer
 • Nästan varje person som vill starta företag gör de här vanlig men dödliga misstagen – find out what they are so you can avoid them!
 • 3 Enkla Tips För Att Jobba Smartare, Inte Hårdare!
 • De här strategierna kan hjälpa dig bygga ett varumärke och tjäna pengar flera ÅR snabbare än du någonsin trodde möjligt
 • De Gamla Myterna & Rena Lögnerna Som Du Kanske Hört Från Revisorer I Åratal
 • Många tror fortfarande på gamla spökhistorier som man kanske hört från folk inom ekonomibranschen – Ta reda på vilka de är så du kan skydda dig själv!

För Dig Som Alltid Velat Driva Egen Verksamhet Men Inte Vet Hur Du Skall Gå Tillväga

Bertil Ternert hade länge planerat på att starta sin egen verksamhet men av olika anledningar så blev det inget av det. När Bertil en dag bestämde sig för att komma igång med sitt företag så vände han sig till MrCompany för att ansöka om F-Skatt på enklast sätt utan att behöva oroa sig för eventuellt pappersarbete.

Vi har pratat med Bertil för att se vad han tyckte om oss:

”När jag ansökte om f-skatt genom F-skatt.se gick allt snabbt, enkelt och rätt till. Jag får alltid snabb service och uppföljning via chatt eller epost när jag har frågor eller behöver hjälp”

Vi Hjälper Dig Registrera Ditt Företag Inom 24 Timmar!

Maja Odendaal hade länge drömt om att starta sin egna verksamhet inom produktion men visste inte hur hon skulle gå tillväga och hon var konstant orolig över allt pappersarbete som tillkommer men efter att ha kontaktat MrCompany så fick hon professionell hjälp att komma igång och få sitt företag registrerat redan inom 24 timmar.

Vi har pratat med Maja för att se vad hon tyckte om oss:

”Svenskbolagsförmedling hjälpte mig att starta Moonlight Productions Sweden, jag har upplevt en snabb, vänlig och bra service utav alla som har hjälpt mig att komma igång med min enskild firma!”

Här har du ett smakprov på vad du kan förvänta dig när du bokar din GRATIS konsultation...

1

Den Kalla Hårda Sanningen Om Din Bransch

Vi kommer avslöja vad som verkligen händer bakom kulisserna och varför det verkar så mycket svårare än det är att komma igång med en firma på den nuvarande marknaden.

2

7 Små Tips Som Kommer Hjälpa Dig Locka Kunder Snabbt & Enkelt

Vi har använt de här tipsen och tricksen för att öka våra och våra kunders resultat för att kunna nå det maximala antalet kunder mycket snabbare – Nu kan DU gör detsamma.

3

Varför Aktiebolag Inte Alltid Är Det Bästa Valet För Dig

Aktiebolag är den bästa bolagsformen, eller hur? FEL! Alla företag är olika och det finns fler faktorer än man tror vid första anblick.

4

De Livsviktiga Nycklarna För Att Kunna Jobba I Ditt Företag Så Fort Som Möjligt

Det är kan vara den viktigaste pusselbiten för att komma igång och börja tjäna pengar utan att fastna och hamna på efterkälken – Se till att du har det till varje pris!

5

Vad Du Aldrig Skall Göra Som Entreprenör

Snälla, gör aldrig NÅGONSIN det här på din resa till företagande och ekonomisk frihet (Om du inte vill fastna i hamsterhjulet ett par år i onödan)

MrCompany’s 110%, No-Fuss, No-Questions, ‘Take-It-or-Leave-It’ PROMISE!

We Promise
 • To be committed to service you 110%
 • You will receive your documents within 24 hours.
 • We will assist you every step of the way until you receive your organisation number.
 • Any questions concern you have will be answered within 24 hours.
 • We will deal with all the administration and any complications that may arise.
 • You can rely on us doing what we do best leaving you focus on getting your business profitable immediately.
Or your money back!

Claim Your FREE No-Obligation 30-Minute Consultation (Valued at 990SEK)

During this no-obligation call, our experts will discuss your specific situation and how we can help you start a company in the shortest time possible.
Here’s what you’ll discover in your FREE consultation…

 • How to start making money in less than a day without risking unnecessary fees and administrative nightmares
 • The exact process we’ve used to take thousands of clients from dreamers to successful entrepreneurs
 • The biggest problem people come to us with which keeps them from getting their business off the ground – no matter what else they do!

This is ONLY for people who are serious about becoming entrepreneur in the shortest time possible and places are strictly limited. Enter your details below now to avoid disappointment and secure your consultation.